menu1

Menu

Rozsmakuj się w naszej kuchni

    Zestaw za 150 zł/osobę

    Zestaw za 150 zł/osobę

    Powitanie pary młodej chlebem i solą

    Obiad
    • Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym 300 ml
    • Karkówka "Dziadków", schab nadziewany pieczarką, pierś w osłonce boczkowej, roladka "grecka", polędwiczki w cieście, udko faszerowane, żeberka pieczone 200 g
    • Ziemniaki z koperkiem, ćwiartki ziemniaka zapiekane z boczkiem 200 g
    • Zestaw surówek: ćwikła, kapusta włoska z rodzynkami, biała z koperkiem, seler na słodko, marchewka z chrzanem 150 g
    • Deser szarlotka z lodami w polewie czekoladowej
    I Kolacja
    • Roladka "Wyśmienita" 150 g
    • Ryż z warzywami 150 g
    • Sałata pekińska wiosennie 100 g
    II Kolacja
    • Strogonoff 300 ml
    III Kolacja
    • Szaszłyk płonący 150 g
    • Ćwiartki ziemniaczane 100 g
    • Sałatka "grecka" 100 g
    IV Kolacja
    • Żur staropolski w chlebie 250 g
    Zimna płyta, zakąski
    • Sałatki staropolska, brokułowa z makaronem - 100 g
    • Półmiek chrupiący 50 g
    • Półmiek mięs pieczonych 50 g
    • Rolada schabowa w galarecie 50 g
    • Śledzie po "Góralsku" 50 g
    • Śledzie po "Japońsku" 50 g
    • Galareta drobiowa 50 g
    • Roladka serowa 50 g
    • Półmisek wędlin wiejskich 70 g
    • Pieczywo według potrzeb
    • Owoce 200 g
    • Kawa/herbata według potrzeb
    • Napoje zimne Tymbark, Pepsi, soki owocowe, woda mineralna
    • Ciasto i ciasteczka ...
    • Tort trzy piętrowy
    Zestaw za 135 zł/osobę

    Zestaw za 135 zł/osobę

    Powitanie pary młodej chlebem i solą

    Obiad
    • Rosół "Po królewsku" 300 ml
    • Schab "Letni", schab ze śliwką, rolada "Fantazja", kotlet "Devolaj", udko faszerowane, rulonik jesienny 200 g
    • Ziemniaki z koperkiem, ćwiartki ziemniaka zapiekane 200 g
    • Zestaw surówek: kapusta czerwona, marchew z pomarańczą, buraczki konserwowe z cebulką, pekińska z rodzynkami 150 g
    • Deser ciasto deserowe
    I Kolacja
    • Rolada "Wiejska" 150 g
    • Frytki 100 g
    • Pekińska z porem 100 g
    II Kolacja
    • Zupa "Bogracz" 300 ml
    III Kolacja
    • Warkocz drobiowy 150 g
    • Ryż "Curry" 100 g
    • Sałatka wielowarzywna 100 g
    IV Kolacja
    • Barszczyk czerwony z mięsnymi babeczkami 250 g
    Zimna płyta, zakąski
    • Sałatki węgierska, swojska - 100 g
    • Ryby ryba po "grecku", śledzie po "węgiersku", śledź po "hawajsku", - 50 g
    • Skrzydełka na zimno 50 g
    • Polędwiczki ziołowe z musem chrzanowym 50 g
    • Półmisek wędlin wiejskich 70 g
    • Pieczywo według potrzeb
    • Owoce 200 g
    • Kawa/herbata według potrzeb
    • Napoje zimne Tymbark, Pepsi, soki owocowe, woda mineralna
    • Ciasto i ciasteczka ...
    • Tort trzy piętrowy
    Zestaw za 120 zł/osobę

    Zestaw za 120 zł/osobę

    Powitanie pary młodej chlebem i solą

    Obiad
    • Rosół z makaronem 300 ml
    • Schab pieczony, jarzynowa kieszonka, udko pieczone, kotlet "Szwajcar" 200 g
    • Ziemniaki z koperkiem 200 g
    • Zestaw surówek: biała kapusta, marchew na słodko, pekińska w vinegret 150 g
    • Deser ciasto deserowe
    I Kolacja

    • Goloneczki drobiowe 150 g
    • Kulki ziemniaczane 100 g
    • Bukiet warzyw 100 g
    II Kolacja

    • Zupa "Forszmak" 300 ml
    III Kolacja
    • Wieprzowina na ostro z aromatyzowanymi grzankami 300 g
    IV Kolacja
    • Barszczyk czerwony z paluszkami 250 g
    Zimna płyta, zakąski
    • Sałatki jarzynowa, pieczarkowa - 100 g
    • Śledzie w śmietanie i po "Japońsku" 100 g
    • Galaretka drobiowa 1 sztuka
    • Kulki mięsne nadziane 50 g
    • Półmisek wędlin wiejskich 70 g
    • Pieczywo według potrzeb
    • Owoce 200 g
    • Kawa/herbata według potrzeb
    • Napoje zimne Tymbark, Pepsi, soki owocowe, woda mineralna
    • Ciasto i ciasteczka ...
    • Tort trzy piętrowy
    ×